Varför har ni så lång leveranstid?

Från det att vi får in ditt avtryck så tar det ca 12 veckor beroende på vilken produkt du har beställt. Vi gör allt för hand på Flatön. Vi är måna om att varje produkt blir perfekt och ägnar mycket tid åt att hantera avtrycket. All slipning och förfining av avtrycken sker för hand. Det är många moment innan ditt barns hand eller fotavtryck är redo för att skickas tillbaka till dig. Beställer man ett kristallglas eller smycke så skickas avtrycken vidare efter det att vi är klara med dem hos oss. När avtrycken kommer tillbaka till oss fortsätter vi arbeta med dem för att göra din produkt helt färdig.

Vem kontaktar jag angående min faktura?

All vår fakturering sker genom Klarna, både i Sverige och i Norge. Det innebär att när du väljer faktura som betalningsalternativ så är de Klarna som sköter dessa frågor.Du når Klarna via deras hemsida.www.klarna.sewww.klarna.no

Leverans och betalning

Beställda avtrycksboxar levereras som brev.Beställda avgjutningar levereras med Bring.Betalning av boxar och färdiga avgjutningar sköts av Klarna och det är Klarnas betalningsvillkor som gäller. För att läsa mer om Klarnas betalningsvillkor, besök www.klarna.com

Retur & Reklamation

Om Du ångrar köpet av avtrycksbox eller färgtryckset har Du rätt att returnera den och få pengarna tillbaka.Villkor är då att retur sker inom 10 dagar från mottagandet och att produkten är oanvänd.Du får själv betala returportot. Returer mot postförskott löser vi inte ut.Köpet av den färdiga avgjutningen kan ångras inom 60 dagar.Returnera avgjutningen tillsammans med originalpluggar i gips och med sin originalkartong.Vi återbetalar/krediterar då fakturan. Du står för returporto.Skulle din avgjutning ha skadats under transporten ber vi dig att genast kontakta oss.Vi skickar en returavi och gör sedan en ny avgjutning till dig så snart vi fått tillbaka den skadade varan.

LifeStones avtrycksgaranti

Vi tillverkar aldrig en avgjutning av ett misslyckat avtryck.Om du följer våra anvisningar garanterar vi att avtrycket blir bra.Om ditt avtryck kommer till oss i dåligt skick, trots att du följt vår bruksanvisning, skickar vi en ny box till dig utan kostnad.

Hur vet jag om mitt avtryck är tillräckligt bra?

När du gör ditt avtryck är det skönt att veta att du kan göra om det tills du är nöjd. Det är bara att knåda om leran och trycka ut i asken igen. Det är viktigt att du inte förvarar leran i direkt värme. Förvara gärna leran i kylskåpet tills du ska använda den.  Du är alltid välkommen att kontakta oss på [email protected] om du är osäker.

Betalning

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.


Kontakt

LifeStone AB
Flatön 864

47491 ELLÖS

org.nr. 556461-1902