Vad har ni för leveranstider?  

Våra leveranstider är långa på grund av vår noggranna tillverkningsprocess. 

För en gjutstensprodukt tar det mellan 6- 8 veckor från att slutbeställning inkommer. För glas är det lite längre leveranstid då vi skickar avtrycken i en samlad leverans på 50 st till glasbruket i Småland. Där har dom sedan en process med skapandet samt slipning som tar ca 2 veckor. Därefter skickas glaset åter till oss för färdigställande. Vi brukar kunna räkna med 12 veckor från det att vi får in din slutbeställning tills din produkt är klar. 

Varje steg i tillverkningen sker för hand i vår produktion på Flatön, där vi ägnar oss åt att säkerställa att varje detalj blir perfekt. All slipning och förfining av avtrycken görs för hand för att säkerställa högsta kvalitet. För kristallglasbeställningar skickas avtrycken vidare till specialiserade hantverkare, men när de kommer tillbaka till oss fortsätter vi att arbeta med dem för att göra din produkt helt färdig. 

Tack för ditt tålamod och förståelse medan vi skapar ett unikt minne åt dig.

Dopstjärnor skickas efter 5 arbetsdagar.

Vem kontaktar jag angående min faktura?

All vår fakturering sker genom Klarna, både i Sverige och i Norge. Det innebär att när du väljer faktura som betalningsalternativ så är de Klarna som sköter dessa frågor.Du når Klarna via deras hemsida. www.klarna.se www.klarna.no

Leverans och betalning

Beställda avtrycksboxar levereras som brev. Beställda avgjutningar levereras med Bring. Betalning av boxar och färdiga avgjutningar sköts av Klarna och det är Klarnas betalningsvillkor som gäller. För att läsa mer om Klarnas betalningsvillkor, besök www.klarna.com

Retur & Reklamation

Om du ångrar köpet av avtrycksboxen har du rätt att returnera den och få pengarna tillbaka, förutsatt att returen sker inom 10 dagar från mottagandet och att produkten är oanvänd. Du står för returportot och vi löser inte ut returer mot postförskott.

För köp av den färdiga avgjutningen gäller en ångerfrist på 14 dagar. För att ångra köpet, returnera avgjutningen tillsammans med originalpluggarna i gips och dess originalkartong. Vi återbetalar eller krediterar då fakturan. Du står för returporto.

Vid eventuella skador på din avgjutning under transporten, vänligen kontakta oss omedelbart. Vi skickar då en returavi och gör en ny avgjutning till dig så snart vi har mottagit den skadade varan. 

Din tillfredsställelse är vår prioritet, och vi arbetar för att säkerställa att du är nöjd med din upplevelse hos oss.


LifeStones avtrycksgaranti

Vi tillverkar aldrig en avgjutning av ett misslyckat avtryck. Om du följer våra anvisningar garanterar vi att avtrycket blir bra. Om ditt avtryck kommer till oss i dåligt skick, trots att du följt vår bruksanvisning, skickar vi en ny box till dig utan kostnad.

Hur vet jag om mitt avtryck är tillräckligt bra?

När du skapar ditt avtryck kan du vara lugn med vetskapen att du kan göra om det tills du är helt nöjd. Det är enkelt att återanvända leran genom att knåda om den och trycka ut den i asken igen. Se till att undvika direkt värme när du förvarar leran, vi rekommenderar att förvara den i kylskåpet tills du är redo att använda den. 

Vi rekommenderar även att avtrycken förvaras i kylskåpet i väntan på att de ska skickas. Glöm inte att omsluta dina boxarna med plastfolie för att hålla dem fräscha och därmed undvika kristallbildning. 
Detta säkerställer att dina avtryck är i bästa möjliga skick när de når oss för bearbetning.

Om du har några frågor eller är osäker är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected].
 Vi finns här för att hjälpa till!

Vägledning för att göra ditt avtryck finns också på vår hemsida och på Instagram. 


Betalning

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.


Kontakt

CEW AB 
- LifeStone
Flatön 864

47491 ELLÖS

org.nr. 559443-5165


Chatta med oss